Online bezichtiging laten maken

Gaat u uw huis te koop zetten? Wilt u uw huis beter presenteren dan met foto’s alleen? Wellicht is een online bezichtiging iets voor u! Met een online bezichtiging filmen we op een doordachte manier uw huis waardoor mensen gelijk een goed beeld krijgen van het huis opzich, de indeling hiervan en de ligging. Over het algemeen worden deze films gemaakt in combinatie met de diensten van de makelaar. Heeft u interesse en wilt u meer informatie over een online bezichtiging? Neem dan gerust contact op.

Presenteer uw huis optimaal

Potentiële kopers krijgen een zeer goede indruk van uw huis en de indeling. Daarnaast voorziet de makelaar de kijker van informatie wat extra kracht geeft aan de video.

Groot bereik

De online bezichtigingen die wij maken verspreiden wij via meerdere kanalen zoals Youtube, Vimeo, Twitter en Facebook maar ook Funda is een optie. Zelf kunt u de link van de video ook verspreiden om op die manier de film nog beter te promoten.

Bent u makelaar?

Bent u makelaar en wilt u deze dienst ook aanbieden aan uw klanten? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en een gesprek aan te gaan over de mogelijkheden die een online bezichtiging met zich meebrengt.

Neem contact op

Wilt u uw huis beter presenteren en meer weten over de mogelijkheden die VidMedia u kan bieden? Klik dan verder op deze knop.

Neem contact op