Google+

Portfolio

/Portfolio/

VaComTec – Proces techniek bedrijfsfilm

VaComTec Proces techniek te Leek

VaComTec proces techniek helpt bedrijven onder andere met meet- en regeltechniek. Bij Meet- en regeltechniek kunt u denken aan het toepassen van techniek, zowel software- als hardwarematig, bij installaties die weer andere systemen aansturen zoals koel- of warmteinstallaties. Klimaatbeheersing en energiebesparing zijn de uitgangspunten van VaComTec. Een goed klimaat is in de eerste plaats een regelbaar klimaat waar comfort hoog in het vaandel staat. De engineering, programmering, het testen en het inregelen van regeltechnische installaties heeft VaComTec geheel in eigen hand.

Voor meer informatie, bezoek de website van VaComTec door op deze link te klikken.

Kiian Group introduces Free inks

Video reportage van Kiian Group

In opdracht van Kiian Specialty Inks, gestationeerd in Italië, heeft VidMedia een video reportage gemaakt in Porto, Portugal. Daar werden de nieuwe serie inkten van Kiian geintroduceerd aan bestaande klanten. Deze inkten worden voornamelijk gebruikt in de textiel industrie. Denk hierbij aan klanten zoals Adidas en de Zara.

Meer informatie over de Kiian Group? Klik dan hier op deze link!

Rottinghuis – project ‘stroomversnelling’

http://youtu.be/CVA6kGaSAVo link to the video.

Bedrijfsfilm Rottinghuis

Rottinghuis aannemingsbedrijf te Groningen is één van de bouwers die mag meewerken aan het project ‘Stroomversnelling‘. Vier bouwers en zes woningcorporaties hebben het plan om 11.000 woningen te renoveren tot een nul-op-de-energiemeter-woning. Deze ‘pilot’ zoals we het eigenlijk wel kunnen noemen is het begin om na deze 11.000, nog eens 100.000 woningen te renoveren.

Project Stroomversnelling

Voor het project ‘Stroomversnelling’ heeft Rottinghuis een bedrijfsfilm laten maken door VidMedia. In de film krijgt u een goed beeld van hoe Rottinghuis deze procedure aanpakt. VidMedia heeft meerdere bedrijfsfilms gemaakt voor bouwbedrijven en we zijn onder de indruk van de renoveer processen van deze woningen. Alles wordt ‘prefab’ aangeleverd (wat inhoudt dat alle constructies zoals de muren e.d. in de fabriek worden gemaakt en ter plekke aan elkaar worden gemonteerd) en deze vorm van bouwen/renoveren gaat binnen een aanzienlijke korte tijd. Deze renovatie moet zorgen voor het nul-op-de-energiemeter-woning principe. Wat inhoudt dat de woning evenveel energie opwekt als dat het gebruikt zodat de meter over een jaar genomen op nul uitkomt. De prefab muren die als een ‘theemuts’ over de bestaande woningen worden geplaatst zijn zodanig goed geisoleerd waardoor de warmte- en koeltevraag verminderd. Daarnaast worden er slimme installaties in de woningen geplaatst waardoor de energievraag van de bewoners zal dalen.

In ons optiek een prachtig project om de vele sociale huurwoningen beter te laten presteren en ervoor te zorgen dat deze woningen een betere energielabel krijgen.

Meer over het project ‘Stroomversnelling’? Klik dan hier op deze link!

Video cv – Hoe val ik op met mijn sollicitatiebrief?

Hoe val ik op met mijn sollicitatiebrief?

Alleen een sollicitatiebrief en een cv sturen naar je potentiële werkgever is tegenwoordig niet meer onderscheidend genoeg. Wij raden je aan om meer jezelf te laten zien. Met een video cv kun jezelf optimale presenteren aan een potentiële werkgever. Wil jij niet langer afgewezen worden, maar wil jij jezelf onderscheiden van de rest? Laat meer van jezelf zien
en solliciteer met een video c.v.!

Zo heeft Tom ook een video c.v. laten maken.

Video cv

Met een video cv kun jezelf optimale presenteren naar een potenciële werkgever. Wil jij niet langer
afgewezen worden, maar wil jij jezelf onderscheiden van de rest? Laat meet van jezelf zien
en solliciteer met een video c.v.!

Video cv

Met een video cv kun jezelf optimale presenteren naar een potenciële werkgever. Wil jij niet langer
afgewezen worden, maar wil jij jezelf onderscheiden van de rest? Laat meet van jezelf zien
en solliciteer met een video c.v.!

Nijdam Makelaars

Van een prachtig landhuis aan de Roderweg te Peize heeft VidMedia in samenwerking met Nijdam Makelaars, een online bezichtiging gemaakt.

Dit object heeft een monumentale uitstraling, die tot stand komt door het materiaalgebruik en het kenmerkende hogere middengedeelte en de symmetrische lagere uitbouw hiervan aan weerszijden. Uitgangspunt hierbij is een harmonieuze samenhang tussen klassiek en modern waardoor een tijdloze uitstraling is gecreëerd

Meer informatie over dit huis of over de makelaar zie www.nijdammakelaars.nl

Bennink Makelaars – presenteert Bremstraat 14

Voor de tweedemaal heeft Bennink Makelaars te Roden een online bezichtiging laten maken. In deze online bezichtiging wordt
een vrijstaand huis gepresenteerd door Jack Bennink.

Het betreft een vrijstaande woning met een perceeloppervlakte van 748 m2 en een woonoppervlakte van 170 m2. Het huis heeft 6 kamers waarvan 4 slaapkamers en is gebouwd in 1989.

Voor meer informatie over zie Bennink Makelaars