Video cv laten maken

Wil jij effectief solliciteren? Wil jij een keer uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek? Kortom wil jij een video cv laten maken? Dan helpt VidMedia jou om jezelf te onderscheiden van andere sollicitanten! Een video cv is een prachtige tool waarmee jij je beter kunt profileren aan je potentiële werkgever. Het is een mooie aanvulling op je motivatiebrief en c.v. aangezien de persoon waar jij, jouw sollicitatie aan richt, een compleet beeld van jou krijgt als sollicitant. Naast individuele personen hebben we contact met gemeenten die een video cv willen inzetten voor grotere groepen mensen.

video cv laten maken

Laat meer van jezelf zien

Je kunt je door middel van een video cv laten zien wie je bent, wat je in huis hebt aan capaciteiten en je kunt jouw sollicitatie meer kracht bijzetten om het bedrijf te overtuigen dat jij de geschikte kandidaat bent.

onderscheid jezelf met een video cv

Onderscheid jezelf

Door jezelf op een aanvullende manier te presenteren blijf je langer hangen bij je potentiële werkgever dan een kandidaat die zich alleen een brief en een c.v. opstuurt.

video cv voorbeeld

Meer zelfvertrouwen

Je zal merken dat je enthousiaste reacties terug krijgt van de bedrijven waar je solliciteert. Dit zal je motiveren om door te zetten en maakt het solliciteren leuker dan wanneer je continue wordt afgewezen door de standaard brief die we inmiddels allemaal kennen. Dus wacht niet langer, kom in actie en ga een video cv laten maken!

Neem contact op

Wordt je hier enthousiast van en wil jij je graag onderscheiden van andere sollicitanten? Klik dan op deze knop.

Neem contact op